Vrijdag 8 maart, net na de middag in de auto gesprongen op weg naar Overveen, een klein plaatsje in de duinen bij Zandvoort. Daar werd de 54e Kennemer Korpscross gelopen .... allemaal politiemensen dus. Op weg naar de start nog een schrikmomentje beleefd van 180 hartslagen per minuut. Sprong er ineens een ree uit de berm en schoot echt op nog geen meter voor m'n auto langs. En dat op een smalle weg waar uitwijken niet mogelijk is.

Van de organisatie de route ontvangen en vooraf al een mooie plek uitgezocht. Een fikse bult, een kuitenbijtertje dus voor de atleten. Levert altijd leuke grimassen op.

Interesse in een foto ?? Voor 4 euro krijg je van al jouw foto's het origineel en de leuke herinneringsfoto zoals hieronder. Zoals gebruikelijk gaat de helft van de opbrengst weer naar het KWF. Voor de goede orde .... je ontvangt digitale bestanden, geen prints. En ik heb er soms meer dan ik geplaatst heb. De foto's zijn gesorteerd op startnummer maar van 2 mensen kon ik het startnummer niet lezen; hun foto's staan helemaal aan het eind.
Wil je jouw foto's digitaal ontvangen, vermeld dan je startnummer in een mailtje --->
klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

What do you think?

Send us feedback!

© 2021 Jeroentibbefotografie.nl | All Rights Reserved. Designed By Joomron.nl