Vandaag 15 april 2011, na thuiskomst nog even snel een rondje Uithof en Madestein gefietst. Lekker weer, droog, klein briesje en dan even de natuur in, heerlijk toch. Je komt vaak dezelfde mensen tegen, honden uitlaters - ook weer dat guitige blonde brilletje met de gulle lach - wat andere fotografen en zo ben je weer een uur of 2 onder de pannen.

In Madestein weer de schildpadjes gefotografeerd en een scholekster die kunstjes deed. Verder nog een tjiftjaf met wat lekkers in z'n bek. Verliefde futen - het is ook de tijd - en een merel die wormen zoekt. Een stukje verder stonden 2 prachtige wilde kievitsbloemen, paars en wit. Je komt ze niet vaak meer tegen maar ze zijn supermooi .... en beschermd.

Op de weg terug kwam ik een reiger tegen met wat lekkers in z'n snavel ..... echt wat een knoepert van een brasem. Ik heb wel 10 minuten staan kijken maar hij kreeg geen hap door z'n keel. Op de terugweg was de reiger weg maar lag er ook geen vis meer. Hij zal 'm dus toch wel hebben opgesmikkeld.

 

© 2021 Jeroentibbefotografie.nl | All Rights Reserved. Designed By Joomron.nl